Hadica turba Citroën Peugeot 2.2 HDI 0382S2

61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382S2 NFP

3 na sklade

Katalógové číslo: 2741-AH10_K22 Kategórie: , , Značka:

Popis

Hadica turba k intercooleru 2.2 HDI
CITROEN C5 a Peugeot 406 a 607

Hľadáte spoľahlivé autodiely pre vaše vozidlá Citroën alebo Peugeot? Máme pre vás hadicu turba k intercooleru, ktorá je kompatibilná s modelmi Citroën C5 a Peugeot 406, 607. Tento autodiel bol starostlivo testovaný a je pripravený na použitie vo vašom automobile. Ideálna voľba pre automechanikov aj pre DIY opravy.

Produkt je určený pre vozidlá s motorom 2.2 HDI, čo zaisťuje vyššiu kompatibilitu a efektivitu. Využitie kvalitnej nahradenej hadice turba môže pomôcť zlepšiť výkon motora a predĺžiť jeho životnosť. Montáž tohto dielu sa obvykle vykonáva na mieste pôvodnej hadice, a vďaka svojmu špecifickému dizajnu zaručuje bezproblémovú inštaláciu.

Technické informácie:
Výrobca: PSA Peugeot Citroën
Model: Citroën C5, Peugeot 406, Peugeot 607
Kódy produktov: 0382S2
Ďalšie čísla: NFP

Tento náhradný diel je dôležitý pre správnu funkciu turba a intercoolera, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu vo výkonnosti motora. Slúži na prívod vzduchu, ktorý je nevyhnutný pre efektívne spaľovanie paliva v motore. Častým dôvodom výmeny tejto hadice sú praskliny a opotrebenie spôsobené vysokými teplotami a tlakom, ktoré môžu negatívne ovplyvniť výkon motora.

Ak teda hľadáte kvalitný a spoľahlivý náhradný diel pre vaše auto, táto hadica turba je tou pravou voľbou. Nielen, že zaistí správne množstvo vzduchu pre váš motor, ale tiež prispeje k celkovej efektivite a bezpečnosti vášho vozidla. Nezabudnite, že pravidelná kontrola a výmena potrebných dielov je kľúčom k dlhodobej spokojnosti a bezproblémovej prevádzke vášho automobilu.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1,2 kg