Ovládač vyhrievania okna Citroën Berlingo II Peugeot Partner II 9644851077 6554AF

12,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851077 6554AF

6 na sklade

Popis

Ovládač vyhrievania zadného okna CITROEN BERLINGO II PEUGEOT PARTNER II

Hľadáte spoľahlivý ovládač vyhrievania zadného okna pre vaše vozidlo Citroën Berlingo II alebo Peugeot Partner II? Ponúkame originálny použitý diel, ktorý je ideálnou voľbou na nahradenie nefunkčného alebo poškodeného komponentu. Tento ovládač bol starostlivo testovaný a je plne funkčný, čo ušetrí nielen vaše financie, ale aj čas potrebný na hľadanie nového dielu.

Inštalácia tohto ovládača je pomerne jednoduchá a je možné ju vykonať samostatne doma s použitím základného náradia. Vďaka tomu je vhodný ako pre profesionálne servisy, tak pre domácich majstrov, ktorí sa chcú vyhnúť vysokým nákladom na servis.

Technické informácie

  • Výrobca: PSA
  • Model: Ovládač vyhrievania zadného okna Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Kódy produktov: 9644851077, 6554AF

Tento ovládač obnovuje funkciu vyhrievania zadného okna, čo je kľúčové pre zlé poveternostné podmienky, kedy môže dôjsť k zahmleniu alebo zamrznutiu zadného okna vášho vozidla. Udržanie čistého a nezahmleného výhľadu je nevyhnutné pre bezpečnú jazdu, najmä v zimných mesiacoch.

Kvalita a spoľahlivosť sú u použitých autodielov kľúčové, preto všetky ponúkané komponenty prechádzajú dôkladnou kontrolou. Zákaz nič nepodceniť a zvoliť ako náhradu originálny diel je najlepšie rozhodnutie pre dlhodobú spokojnosť a funkčnosť vášho automobilu.

Kúpou tohto ovládača nielen že udržíte váš Citroën Berlingo II alebo Peugeot Partner II v optimálnom stave, ale taktiež podporíte udržateľnosť a ekológiu vďaka využitiu už existujúcich komponentov.

Vašu objednávku spracujeme s maximálnou starostlivosťou a rýchlosťou, aby diel rýchlo dorazil a mohol byť okamžite použitý. Pokiaľ máte akékoľvek otázky ohľadom montáže alebo kompatibility s vašim vozidlom, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme vám pomohli.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,3 kg