Ovládač centrálneho zamykania Citroën Peugeot 9644851477 6554W5

15,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851477 6554W5

6 na sklade

Popis

Ovládač centrálneho zamykania
Pre vozidlá Citroen Berlingo a Peugeot Partner

Hľadáte spoľahlivý použitý ovládač centrálneho zamykania pre vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot? Predstavujeme vám ovládač centrálneho zamykania, ktorý je ideálnou voľbou pre majiteľov vozidiel Citroën Berlingo a Peugeot Partner. Tento kvalitný autodiel je designovaný tak, aby perfektne zodpovedal špecifikáciám daných modelov a zaistil ich plynulú funkčnosť.

Ovládač centrálneho zamykania je zásadnou súčasťou bezpečnostného systému vášho vozidla. Jeho hlavnou funkciou je centralizované ovládanie zámkov dverí, čo zvyšuje komfort a zabezpečenie automobilu. Tento konkrétny model je vysoko žiadaný pre jeho spoľahlivosť a dlhú životnosť, čo je vlastnosť, ktorú si cení ako automechanici, tak majitelia áut opravujúci svoje vozidlá sami.

Najmä v prípade vozidiel Citroën Berlingo a Peugeot Partner sa môžete stretnúť s prípadnými potrebami nahradenia tohto dielu po dlhodobom používaní alebo v dôsledku elektrickej závady. Ľahko inštalovateľný a dostupný, tento ovládač centrálneho zamykania je ideálnym riešením na udržanie vášho vozidla vo vynikajúcom stave.

Technické informácie:

  • Výrobca: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Kódy produktov: 9644851477, 6554W5

Náš ovládač centrálneho zamykania pre Citroën a Peugeot je testovaný a starostlivo kontrolujeme jeho funkčnosť, aby bol zárukou vašej spokojnosti. Vyberte si z našej ponuky diely, ktoré nielen zvyšujú výkonnosť vášho vozidla, ale taktiež prispievajú k jeho bezpečnosti a spoľahlivosti. Nakúpte si tento autodiel ľahko a pohodlne, a udržte tak váš automobil v perfektnom stave!

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,3 kg