Ovládač výstražných svetiel Citroën Peugeot 9644845777 6554V6

15,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644845777 6554V6

6 na sklade

Popis

Ovládač výstražných svetiel pre vozidlá CITROEN Berlingo II Peugeot Partner II

Hľadáte spoľahlivé náhradné diely pre vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot? Náš ovládač výstražných svetiel značiek Citroën a Peugeot je originálnym dielom, ktoré zaistí, že vaše vozidlo bude opäť plne funkčné a bezpečné. Ide o použitý diel, ktorý bol dôkladne testovaný a je pripravený na okamžitú inštaláciu.

Bezpečnosť na cestách je prioritou a výstražné svetlá zohrávajú kľúčovú úlohu v istote, že vaše vozidlo je viditeľné a môže vás upozorniť na možné nebezpečenstvo. Náš produkt garantuje, že všetky funkcie výstražných svetiel budú fungovať tak, ako majú, čo zvyšuje vašu bezpečnosť a bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky.

Technické informácie
Výrobca: Citroën, Peugeot
Model: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
Kódy produktov: 9644845777, 6554V6
Ďalšie čísla: Uvedené modelové a partnumber informácie zodpovedajú originálnym špecifikáciám a sú ideálne pre nahradenie rovnakých typov vo vašich vozidlách.

Tento diel je známy pre svoju odolnosť a dlhú životnosť aj v náročných podmienkach. Typicky je hľadaný a vymieňaný v dôsledku prirodzeného opotrebovania alebo poškodenia spôsobeného nehodou. Inštalácia je priama a bez potreby špeciálnych nástrojov, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu buď samostatne, alebo s pomocou profesionálneho automechanika.

Využite naše detailné technické informácie na rozhodnutie, či je tento diel správnou voľbou pre vaše auto. S naším ovládačom výstražných svetiel zaistíte, že vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot bude aj naďalej v bezpečnom a funkčnom stave.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,3 kg