Kľučka dverí vodiča čierna Citroën Berlingo 9101J4 9101H6

15,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9101J4 9101H6

1 na sklade

Katalógové číslo: 5252-AE3_K14 Kategórie: , , Značky: ,

Popis

Kľučka ľavých predných dverí CITROEN BERLINGO a PEUGEOT PARTNER I a II
Dvere vodiča
Farba čierna

Zháňate kvalitný náhradný diel pre vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot? Táto kľučka dverí vodiča pre modely Citroën Berlingo a Peugeot Partner I a II je ideálnou voľbou. Je navrhnutá tak, aby perfektne zodpovedala originálnym špecifikáciám a zaistila bezproblémovú výmenu a dlhodobú funkčnosť.

Tento autodiel je vynikajúci nielen svojou funkcionalitou, ale aj moderným vzhľadom. Čierna farba kľučky pridá vášmu vozidlu na estetike, či už vykonávate samostatnú opravu alebo renováciu. Táto kľučka je dôležitým prvkom pre pohodlie pri každodennom používaní vášho vozidla, umožňuje ľahké otváranie a zamykanie dverí.

Technické informácie
Výrobca: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I a II
Kódy produktov: 9101J4, 9101H6
Ďalšie čísla: 9101J4, 9101H6

Dverná kľučka bola dôkladne testovaná, aby zabezpečila kompatibilitu s uvedenými modelmi. Výmena kľučky je priama a nevyžaduje špeciálne náradie, čo je ideálne pre samostatných opravárov alebo automechanikov. Tento diel je obľúbený pre jeho odolnosť a dlhú životnosť pri pravidelnom používaní.

Využite našu ponuku a obnovte funkčnosť a vzhľad vašich dverí s touto kvalitnou kľukou, ktorá kombinuje funkčnosť, štýl a odolnosť. Kľuku odporúčame pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivé a estetické riešenie pre svoje vozidlo Citroën alebo Peugeot.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,3 kg