Zámok ľavých zadných dverí Citroën Berlingo II 913763

24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 913763

2 na sklade

Katalógové číslo: 5800-K5_KR14a Kategórie: , , Značka:

Popis

Zámok centrálneho zamykania ľavých zadných dverí
Pre vozidlá CITROEN BERLINGO a PEUGEOT PARTNER II od modelu 2005

Hľadáte spoľahlivý náhradný diel pre vaše vozidlo? Zámok ľavých zadných dverí Citroën Berlingo II je ideálna voľba na udržanie bezpečnosti a funkčnosti vášho automobilu. Tento použitý diel je kompatibilný s modelmi Citroën Berlingo a Peugeot Partner II, čo zaisťuje jeho vysokú adaptabilitu a funkčnosť.

Technické informácie:

  • Výrobca: PSA Citroën Peugeot
  • Model: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Kódy produktov: 913763
  • Ďalšie čísla: Kód dielu podľa PSA špecifikácií

Zámok je určený pre ľavé zadné dvere a je špeciálne designovaný pre vozidlá od roku výroby 2005. Jeho hlavným účelom je zaistiť efektívne a bezpečné zamykanie a odomykanie dverí, čo je kľúčové pre ochranu vášho vozidla pred neoprávneným vstupom. Vzhľadom na to, že sa jedná o použitý diel, bol starostlivo testovaný, aby spĺňal všetky štandardy kvality a bezpečnosti.

Zámok centrálneho zamykania zaisťuje, že vaše dvere budú fungovať správne, a prináša tak nielen pokoj a bezpečnosť, ale aj pohodlie pre každodenné použitie vozidla. Tento diel je vysoko odporúčaný pre mechanikov a domácich opravárov, ktorí hľadajú efektívnu a cenovo dostupnú náhradu za originálne diely.

Snažíme sa poskytovať iba diely, ktoré spĺňajú naše striktné štandardy pre kvalitu a spoľahlivosť. Zámok ľavých zadných dverí Citroën Berlingo II 913763 je tak ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitu za rozumnú cenu, a pritom si potrpia na spoľahlivosť a bezpečnosť svojho vozidla.

Kupujte s dôverou a zaistite, aby vaše vozidlo bolo vždy zabezpečené a plne funkčné vďaka tomuto testovanému a schválenému autodielu. Vyberte si zámok ľavých zadných dverí Citroën Berlingo II a získate kvalitu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,5 kg