Zámok pravých zadných dverí Citroën Peugeot 913877

20,00

PSA CITROEN PEUGEOT 913877

3 na sklade

Katalógové číslo: 4471-AF8_K14 Kategórie: , , Značka:

Popis

Zámok centrálneho zamykania pravých zadných dverí
CITROEN BERLINGO a PEUGEOT PARTNER II
Od modelu 2005

Vážení zákazníci, uvádzame do predaja použitý zámok pravých zadných dverí určený pre vozidlá Citroën a Peugeot. Tento diel je ideálnou voľbou na opravu alebo obnovu funkcionality vášho vozidla za výhodnú cenu. Venujte prosím pozornosť špecifikáciám tohto produktu, aby ste si boli istí, že je kompatibilný s vašim modelom auta.

Zámok centrálneho zamykania je kľúčovým komponentom na zaistenie bezpečnosti vášho vozidla, a jeho správne fungovanie je esenciálny pre bezpečné používanie automobilu. Nami ponúkaný zámok je pripravený na inštaláciu a bol dôkladne testovaný, aby poskytol spoľahlivé performance, ktoré si zákazníci od podobných autodielov očakávajú.

Technické informácie:
Výrobca: PSA Group
Model: Citroën Berlingo a Peugeot Partner II
Kódy produktov: 913877
Ďalšie čísla: Použiteľný pre vozidlá od modelového roku 2005

Inštalácia tohto zámku je priama a nevyžaduje špeciálne náradie, čo umožňuje rýchlu a efektívnu výmenu bez nutnosti profesionálneho zásahu. To je ideálne pre automechanikov i domácich majstrov, ktorí si chcú udržiavať či opravovať svoje vozidlá sami.

Investícia do kvalitných, overených použitých dielov je nielen ekonomicky výhodná, ale taktiež prispieva k udržateľnosti a zníženiu ekologickej stopy. Našim cieľom je ponúknuť vám použité diely, ktoré prechádzajú prísnou kontrolou kvality a zároveň podporujú princípy recyklácie a re-use.

Opravte si svoje vozidlo spoľahlivo, a pritom ušetrite. Vyberte si z našej ponuky prevereného zámku zadných dverí a buďte znova na ceste s istotou, že vaše auto je bezpečné.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,5 kg