Klapka 1.6HDI Citroën Peugeot 9660030580 0345E7

48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9660030580 0345E7 NFP

1 na sklade

Popis

Škrtiaca klapka, klapka sania DELPHI 1.6 HDI
Pre vozidlá CITROEN PEUGEOT

Táto škrtiaca klapka pre Citroën a Peugeot s identifikačnými kódmi 9660030580 a 0345E7 predstavuje kľúčovú súčasť pre správnu funkciu motora 1.6 HDI. Určená najmä pre modely, ako sú Citroën Berlingo, Citroen Xsara Picasso a Peugeot Partner, zaisťuje efektívne riadenie množstva vzduchu privádzaného do motora, čo je zásadné pre optimálny výkon a spotrebu paliva.

Klapka sania je od vysoko renomovaného výrobcu DELPHI a bola navrhnutá na dosiahnutie výbornej reakcie motora a dlhodobej spoľahlivosti. Vďaka svojmu špecifickému dizajnu a výrobným štandardom DELPHI je táto klapka ideálnou voľbou na nahradenie originálnych komponentov, ktoré už dosiahli svoj životný cyklus.

Technické informácie
Výrobca: DELPHI
Model: Citroen Berlingo, Citroen Xsara Picasso, Peugeot Partner
Kódy produktov: 9660030580, 0345E7
Ďalšie čísla: NFP

Vďaka použitiu tejto klapky dôjde k obnoveniu pôvodného výkonu motora a optimalizácii spotreby paliva. Klapka sania by mala byť pravidelne kontrolovaná a udržiavaná, aby sa zabezpečilo jej správne fungovanie. Výmena škrtiacej klapky je relatívne jednoduchý proces, ktorý si môžu skúsení DIY mechanici vykonať sami doma s použitím základného náradia. Tento konkrétny model je obzvlášť náchylný na opotrebenie mechanických častí, ktoré môžu spôsobiť stratu výkonu motora, a preto je vhodné ho pravidelne kontrolovať a prípadne vymeniť za nový diel, ktorý zaistí hladký chod vášho vozidla.

Investícia do kvalitných náhradných dielov, ako je táto škrtiaca klapka, pomáha udržovať vaše vozidlo v optimálnej kondícii a zabraňuje nákladným opravám v budúcnosti. Zvoľte osvedčenú kvalitu od DELPHI a uistite sa, že vaše auto bude aj naďalej spoľahlivo slúžiť na cestách.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1 kg