Ventilátor kúrenia Valeo Peugeot 207 N102992G 6441V5

30,00

PSA CITROEN PEUGEOT N102992G 6441V5

4 na sklade

Popis

Ventilátor kúrenia od spoločnosti Valeo pre Peugeot 207

Hľadáte spoľahlivú náhradu za pôvodný ventilátor kúrenia vášho Peugeot 207? U nás nájdete kvalitný použitý diel, konkrétne ventilátor kúrenia od renomovaného výrobcu Valeo, ktorý je plne kompatibilný s modelmi Peugeot 207. Tento diel je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí sa snažia udržať svoje vozidlo v prevádzke s originálnymi súčiastkami za rozumnú cenu.

Ventilátor kúrenia je kľúčovým komponentom systému klimatizácie a kúrenia vášho auta. Jeho úlohou je rozvádzať vzduch v interiéri vozidla, čo je zásadné pre pohodlnú jazdu ako v zimných, tak aj v letných mesiacoch. Vďaka použitiu tohto ventilátora od valeo, ktorý je prispôsobený priamo pre modely Peugeot 207, je zaistená vysoká efektívnosť a dlhodobá spoľahlivosť.

Technické informácie
Výrobca: Valeo
Model: Peugeot 207
Kódy produktov: N102992G, 6441V5
Ďalšie čísla: PSA CITROEN PEUGEOT

Pri výmene ventilátora kúrenia odporúčame skontrolovať aj ostatné súčasti systému kúrenia a klimatizácie, aby sa zabezpečilo, že celý systém bude fungovať efektívne a bez problémov. V prípade potreby neváhajte kontaktovať odborníka na autoopravy, ktorý vám s výmenou rád pomôže.

Nezabudnite, že kúpou originálnych použitých dielov, ako je tento ventilátor kúrenia od Valeo, šetríte nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie. Čím dlhšie udržíme autodiely v obehu, tým lepšie pre našu planétu.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1,6 kg