Ventilátor kúrenia Valeo Citroën Peugeot 207 6441V5

30,00

PSA CITROEN PEUGEOT N102993X 6441V5

4 na sklade

Popis

Ventilátor kúrenia od spoločnosti Valeo pre Peugeot 207

Hľadáte kvalitné a spoľahlivé diely pre vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot? Náš použitý ventilátor kúrenia Valeo je ideálnym riešením pre váš Peugeot 207. Tento diel zaisťuje efektívny rozvod teplého vzduchu v interiéri vášho vozidla, čo je nevyhnutné pre pohodlnú jazdu v chladnejšom počasí. Vďaka svojej spoľahlivosti a kvalitnej konštrukcii je tento ventilátor vyhľadávaným produktom medzi automechanikmi a domácimi majstrami, ktorí hľadajú náhradné diely pre opravy a údržbu automobilov.

Technické informácie :

  • Výrobca: Valeo
  • Model: Peugeot 207
  • Kódy produktov: 6441V5
  • Ďalšie čísla: PSA CITROEN PEUGEOT N102993X

Použitý ventilátor kúrenia od Valeo je navrhnutý priamo pre modely Peugeot 207, čo zaisťuje kompatibilitu a jednoduchú inštaláciu. S týmto náhradným dielom môžete očakávať obnovu pôvodnej funkcionality a komfortu vášho kúrenia, čo je dosť dôležité pri zimných jazdách. Ide o originálny diel, ktorý bol starostlivo odskúšaný, aby splnil vaše očakávania týkajúce sa kvality a výkonu.

Inštalácia tohto ventilátora je priama a nevyžaduje špeciálne náradie, čo umožňuje efektívnu a rýchlu výmenu. Ventilátor kúrenia je bežne hľadanou položkou pri defektoch v dôsledku opotrebovania alebo poškodenia z predchádzajúceho použitia. Náš ventilátor vám ponúka skvelú alternatívu k novému dielu s ohľadom na jeho ekonomickosť a kvalitu, čo je ideálne pre majiteľov vozidiel, ktorí si opravy vykonávajú sami alebo pre profesionálne servisné dielne.

Výmena starého ventilátora za tento použitý diel nielenže zdvihne komfort vašej jazdy, ale taktiež prispeje k celkovej funkčnosti a hodnote vášho vozidla. Náš ventilátor kúrenia poskytuje udržateľnú a cenovo dostupnú možnosť na udržanie vášho vozidla v optimálnom stave.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1,6 kg