Ľavé spätné zrkadlo Citroën C5 EYPC 532989XT 8149WK

73,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8149WK 532989XT EYPC

1 na sklade

Katalógové číslo: 6054-AI7_K22a Kategórií: , , , , , Značky: ,

Popis

Ľavé spätné zrkadlo CITROEN C5 od roku 2005, možno použiť aj na modely od roku 2001
Elektricky ovládané, vyhrievané
Strana vodiča
Farba EYP – LAK ŠEDÝ FULMINATOR

Hľadáte spoľahlivé a kvalitné ľavé spätné zrkadlo pre váš Citroën C5? Máme pre vás skvelú ponuku – použité, ale plne funkčné ľavé spätné zrkadlo určené primárne pre modely Citroën C5 vyrobené po roku 2005. Toto zrkadlo je kompatibilné aj s verziami vozidiel od roku 2001, čo vám umožní široké využitie.

Zrkadlo je elektricky ovládané a vyhrievané, čo zvyšuje komfort a bezpečnosť pri jazde za každého počasia. Upevnené je na strane vodiča a ponúka výbornú viditeľnosť, čo je esenciálne pre bezpečné manévrovanie vozidla. Elegantná šedá farba zrkadla (lak EYP – Šedý Fulminator) navyše pridá na estetickej hodnote vášho automobilu.

Technické informácie:
Výrobca: Citroën
Model: Citroën C5 (modely od roku 2001 do súčasnosti)
Kódy produktov: 8149WK, 532989XT
Farba: EYP – Sivý Fulminator
Ďalšie čísla: EYPC

Toto zrkadlo je skvelou voľbou pre všetkých, ktorým záleží na kvalite a spoľahlivosti, ale aj pre tých, ktorí preferujú optimálnu funkčnosť za rozumnú cenu. Bežné opotrebenie robí zrkadlá jedným z častejšie nahradzovaných dielov, čo značí aj zvýšený dopyt po kvalitných náhradných dieloch, ako je tento. Inštalácia zrkadla je priamočiara a nemala by vás zaťažiť zbytočne dlhou či zložitou montážou.

Vďaka presnému popisu a špecifikácii môžete byť istí, že získavate presne to, čo potrebujete pre vaše vozidlo. Nezáleží na tom, či ste automechanik alebo si svoje auto radi opravujete sami, toto zrkadlo splní vaše očakávania a pomôže udržať váš Citroën v optimálnom technickom stave.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1,4 kg