Pravý predný bezpečnostný pás Citroën C5 II 96480875XX 8974Y8

36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96480875XX 8974Y8 NFP

5 na sklade

Katalógové číslo: 4786-AG23_K10a Kategórie: , , Značky: ,

Popis

Pravý predný bezpečnostný pás CITROEN C5 II
Pás spolujazdca, farba FXX- – ČIERNA

Výmena pravého predného bezpečnostného pásu vo vozidle Citroën C5 II je kľúčovým opatrením na zaistenie bezpečia vozidla. Tento kvalitný použitý bezpečnostný pás s produkčnými kódmi 96480875XX a 8974Y8 je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú alternatívu k úplne novým dielom. Čierna farba pásu presne zodpovedá interiéru modelskej rady CITROEN C5 II, čo zaručuje estetickú zhodu s originálnym vybavením vášho auta.

Pri mnohých opravách a údržbách vozidiel Citroën je tento typ bezpečnostného pásu často hľadaný pre svoju spoľahlivosť a odolnosť voči opotrebovaniu. Náhrada starého alebo poškodeného bezpečnostného pásu novším použitým dielom môže výrazne zvýšiť bezpečnostné štandardy vozidla bez nutnosti vysokých investícií do nových originálnych dielov.

Technické informácie

  • Výrobca: Citroën
  • Model: C5 II
  • Kódy produktov: 96480875XX, 8974Y8
  • Ďalšie čísla: NFP

Použitie tohto bezpečnostného pásu je odporúčané predovšetkým pre model Citroën C5 II, kde sa dokonale hodí a zaisťuje optimálnu funkčnosť. Výmena pásu by mala byť vykonávaná odborníkom, čo zaistí správne zameranie a inštaláciu pre maximálnu bezpečnosť. Napriek tomu, že sú tieto diely použité, každý kus je pred predajom dôkladne kontrolovaný, aby si zákazník mohol byť istý ich kvalitou a funkčnosťou.

Zvoľte tento overený, bezpečný a cenovo vhodný bezpečnostný pás pre svoj Citroën C5 II a zaistite si aj naďalej bezpečnú jazdu. Vďaka presnému spracovaniu a dodržaniu vysokých štandardov kvality je tento diel skvelou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivosť a bezpečnosť za rozumnú cenu.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 2,3 kg