Vnútorné spätné zrkadlo Citroën C5 8149V8

24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8149V8

3 na sklade

Popis

Vnútorné spätné zrkadlo CITROEN C5 I a II

Ak hľadáte spoľahlivý a kvalitný náhradný diel pre váš Citroën C5, toto použité vnútorné spätné zrkadlo môže byť práve to, čo potrebujete. Tento produkt, s origo kódom 8149V8, je perfektnou voľbou pre Citroën C5 prvej aj druhej generácie. Vďaka svojej kompatibilite a pôvodnosti zaisťuje bezproblémovú integráciu s ostatnými systémami vášho vozidla. Zaistenie nevyhnutného výhľadu za vozidlo je kľúčové nielen pre pohodlie jazdy, ale najmä pre bezpečnosť.

Spätné zrkadlo je často podceňovaným, ale mimoriadne dôležitým prvkom každého vozidla. Jeho primárnou funkciou je zaistenie dobrého a širokého zorného poľa, čo je nevyhnutné pre bezpečné spätné a bočné vedenie vozidla. V praxi je toto zrkadlo náchylné na poškodenie pri nehodách alebo pri nedbalo prevedenom odstránení ľadov či iného nečistôt. Preto je dôležité pri akejkoľvek poruche čo najskôr vykonať výmenu, aby bola zachovaná plná funkčnosť a bezpečnosť vášho auta.

Technické informácie:
Výrobca: PSA Citroën Peugeot
Model: Citroën C5 I a II
Kódy produktov: 8149V8
Ďalšie čísla: N/A

Inštalácia tohto zrkadla je priama a nevyžaduje špeciálne náradie, čo umožňuje ľahkú výmenu v domácich podmienkach. Väčšinou býva potrebný iba vhodný skrutkovač a niekoľko minút času. Napriek tomu odporúčame, aby všetky manipulácie s elektroinštaláciou vozidla vykonával odborník alebo skúsený automechanik, aby bola zaistená správna funkčnosť všetkých prvkov.

Tento diel je navrhnutý a vyrobený tak, aby zodpovedal špecifikáciám Citroën C5, a preto si môžete byť istí, že výmena za originálny diel bude nenáročná a bez problémov. Objednajte si vnútorné spätné zrkadlo CITROEN C5 I a II ešte dnes a uistite sa, že vaše vozidlo je vybavené spoľahlivými komponentmi, ktoré zvyšujú jeho bezpečnosť a pohodlie na cestách.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,6 kg