Motor sťahovania predného okna Citroën C5 9649304080 9222AH

36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9649304080 9222AH NFP

7 na sklade

Katalógové číslo: 4193-M23_K16a Kategórie: , , Značky: ,

Popis

Motor sťahovania pre pravé predné okno
Pre vozidlá CITROEN C5 druhej generácie
Strana – spolujazdec
Motúrik, elektronika ovládanie pre spätné zrkadlo – bez funkcie elektrické priklopenie k vozidlu

Hľadáte spoľahlivý motor sťahovania pre vaše predné okno pravej strany na Citroën C5 druhej generácie? Naša ponuka zahŕňa kvalitný použitý diel s označením 9649304080 9222AH, ktorý presne spĺňa vaše požiadavky. Tento kus je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú efektívne a cenovo dostupné riešenie opravy pre svoje vozidlo.

Tento motor sťahovania je z bezpečnostných a funkčných dôvodov starostlivo testovaný, aby zabezpečil jeho spoľahlivý a dlhodobý výkon bez akýchkoľvek problémov. Tento motor je navyše vybavený elektronikou na ovládanie spätného zrkadla, čo znamená, že ho môžete použiť aj na tento účel, avšak bez funkcie elektrického priklopenia zrkadla k vozidlu.

Motor sťahovania okna je často vyhľadávaným dielom, pretože sťahovacie mechanizmy majú tendenciu opotrebovávať sa v dôsledku pravidelného používania. Výmena tohto motora môže výrazne zlepšiť pohodlie a funkčnosť vášho vozidla. Výmena je relatívne jednoduchá a môže byť vykonaná domácimi majstrami alebo profesionálnym automechanikom. Odporúča sa vždy skontrolovať súvisiace elektrické obvody a pripojenie pre zaistenie bezproblémovej funkcie nového motora.

Technické informácie:
Výrobca: Citroën
Model: C5 druhej generácie
Kódy produktov: 9649304080, 9222AH
Ďalšie čísla: NFP

Pokiaľ vlastníte Citroën C5 a zháňate spoľahlivý náhradný diel, ktorý priamo zodpovedá originálnym špecifikáciám, tento motor sťahovania je tou pravou voľbou pre vás. Uistite sa, že vaše auto je vždy v najlepšom možnom stave s našimi preverenými a výkonnými autodielmi.

*Prosím overte, či je tento diel kompatibilný s vašim vozidlom.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1 kg