Vodná hadica Citroën Peugeot 2.0 HDI 6466JF

24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6466JF

1 na sklade

Katalógové číslo: 7224-L5_K18a Kategórie: , , Značka:

Popis

Vodné hadice pre vozidlá CITROEN C8 a PEUGEOT 807 2.0 HDI RHR

Hľadáte spoľahlivé a kvalitné náhradné diely pre vaše vozidlo značky Citroën alebo Peugeot? Vodná hadica s označením 6466JF je ideálnou voľbou pre majiteľov vozidiel Citroën C8 a Peugeot 807 s motorom 2.0 HDI typu RHR. Tento diel bol presne vyvinutý, aby zodpovedal špecifikáciám a požiadavkám týchto modelov, čo zaručuje jednoduchú inštaláciu a dlhú životnosť.

Táto vodná hadica zohráva zásadnú úlohu v chladiacom systéme vášho vozidla. Je navrhnutá tak, aby odolávala vysokým teplotám a tlaku, čo je nevyhnutné pre efektívne chladenie motora a prevenciu prehrievania. S hadicou 6466JF sa môžete spoľahnúť na to, že váš motor bude pracovať v optimálnych teplotných podmienkach, čo predlžuje jeho životnosť a udržuje vysoký výkon vozidla.

Technické informácie:

  • Výrobca: PSA Peugeot Citroën
  • Model: Citroën C8, Peugeot 807
  • Kódy produktov: 6466JF
  • Ďalšie čísla: Kompatabilný s motormi 2.0 HDI typ RHR

Kľúčom k dlhému a spoľahlivému výkonu hadice je pravidelná kontrola a výmena v prípade opotrebenia. U starostlivo udržiavaného chladiaceho systému sa odporúča preverovať stav hadíc približne každých 50 000 km, aby sa predišlo neočakávaným poruchám na cestách. Výmena je pritom rýchla a jednoduchá, čo ocenia ako profesionálni tak amatérski mechanici.

Či už vaše auto potrebuje údržbu alebo sa snažíte predísť budúcim problémom, vyberajte iba autentické a špecificky navrhnuté diely ako je naša vodná hadica 6466JF. Investícia do správneho náhradného dielu zaistí, že vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot bude naďalej poskytovať ten najlepší možný výkon.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,5 kg