Prepadové hadice Citroën Peugeot 2.0 HDI 1574HL 157468

30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 1574HL 157468

2 na sklade

Katalógové číslo: 4837-M9_K16 Kategórie: , , Značky: ,

Popis

Prepadové hadičky 2.0 HDI RHR systém SIEMENS

Hľadáte spoľahlivé a kvalitné prepadové hadice na vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot s motorom 2.0 HDI? Ponúkame použité, ale starostlivo kontrolované prepadové hadice s označením 1574HL 157468, ktoré sú pripravené na ďalšie použitie. Tieto hadice sú kompatibilné s rôznymi modelmi vozidiel značiek Citroën a Peugeot a sú ideálnou voľbou na opravy motorov s palivovým systémom SIEMENS.

Nahradenie starých alebo poškodených palivových hadíc je zásadné pre správny chod motora, a tým zaistíte bezpečnú a hladkú jazdu. Vzhľadom na to, že sa jedná o kľúčovú súčasť v palivovom systéme, je dôležité vybrať komponenty, ktoré zaručujú kvalitu a dlhú životnosť.

Technické informácie

  • Výrobca: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: Citroën C4, Citroën C4 PICASSO, Citroën C5, Citroën C5 X7, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 407, Peugeot 807
  • Kódy produktov: 1574HL, 157468
  • Ďalšie čísla: 2.0 HDI, RHR systém SIEMENS

Vymena prepadovej hadice je proces, s ktorým by mal byť oboznámený každý mechanik či majiteľ auta, čo si rád opravy vykonáva sám. Odporúča sa preveriť stav a funkčnosť všetkých hadíc a prípadne ich vymeniť pri zistení viditeľného opotrebenia alebo poškodenia, aby sa predišlo riziku úniku paliva alebo iných komplikácií.

Táto súčasť je určená pre špecifické motorové varianty a modely, čo zaistí vysoko efektívnu kompatibilitu a funkčnosť všetkých súčastí motora vášho vozidla.

K ponúkaným prepadovým hadicám poskytujeme detailný popis a špecifikácie, ktoré vám pomôžu pri výbere a následnej inštalácii. Naše hadice predstavujú ekonomickú, ale kvalitnú alternatívu k novým dielom, obzvlášť vhodnú pre staršie modely vozidiel, kde je už ťažké zohnať originálne náhradné diely.

Nakupujte s dôverou diely pre svoj Citroën alebo Peugeot u profesionálov, ktorí rozumejú vašim potrebám. Zaručujeme rýchle dodanie a odbornú podporu pri výbere správnych dielov pre vaše vozidlo.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,5 kg