Spínacia skrinka, zámok dverí a jeden kľúč Citroën Peugeot 4162EQ 4162EA

48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 4162EQ 4162EA

3 na sklade

Katalógové číslo: 3965-K11_KR14a Kategórií: , , , , , Značky: ,

Popis

Spínacia skrinka, zámok dverí vodiča a jeden kľúč
Pre vozidlá CITROEN PEUGEOT
Je z PEUGEOT 407

Hľadáte spoľahlivé náhradné diely pre vaše vozidlo Peugeot alebo Citroën? Objavte našu ponuku použitých autodielov, ktoré prešli dôkladnou kontrolou a sú pripravené na ďalšie použitie. Dnes vám predstavujeme spínaciu skrinku so zámkom dverí vodiča a kľúčom, vhodnú pre modely Citroën a Peugeot. Tento diel je ideálnou voľbou pre obnovu funkčnosti zamykania a naštartovania vášho vozidla.

Tento autodiel bol demontovaný z modelu Peugeot 407, ale je kompatibilný s radom ďalších modelov oboch značiek. Presné detaily kompatibility a použitia pre vaše špecifické vozidlo vám radi oznámime na základe vášho dopytu. Skrinka zámku dverí je kľúčovým prvkom zabezpečenia vášho automobilu a jej správna funkcia je nevyhnutná na bezpečné používanie vozidla.

Technické informácie

  • Výrobca: Citroën, Peugeot
  • Model: Vhodné predovšetkým pre Peugeot 407
  • Kódy produktov: 4162EQ, 4162EA
  • Ďalšie čísla: N/A

Každý nami ponúkaný diel je starostlivo testovaný a garantujeme jeho funkčnosť. Montáž by mala byť vykonaná kvalifikovaným automechanikom, aby bolo zaistené správne zapojenie a funkčnosť vo vašom vozidle. Častým dôvodom pre výmenu tejto súčasti je opotrebenie alebo poškodenie pôvodného zámku, ktoré môže zapríčiniť problémy s otváraním dverí alebo so štartom vozidla. Nahradenie tejto súčasti môže významne zlepšiť vaše pohodlie a bezpečnosť pri používaní automobilu.

Zaobstarajte si tento kľúčový diel pre vaše vozidlo Citroën alebo Peugeot a uistite sa, že vaše auto bude aj naďalej fungovať bez problémov. Nezabudnite, že kúpou použitých originálnych dielov šetríte nielen peniaze, ale aj životné prostredie. Pre viac informácií o dostupnosti a detailných špecifikáciách nás neváhajte kontaktovať.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1 kg