Zámok pravých zadných dverí Citroën C3 6PIN 46977980 9138C1

91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9138C1 46977980 NFP

1 na sklade

Katalógové číslo: 3034-AJ1_K6a M3034 Kategórie: , , Značky: ,

Popis

Elektrický zámok centrálneho zamykania pravých zadných dverí CITROEN C3
6 PINU

Hľadáte kvalitný náhradný diel pre vaše vozidlo? Tento elektrický zámok centrálneho zamykania je ideálnou voľbou pre Citroën C3 . Vďaka presnej zhode s originálnymi špecifikáciami zaisťuje dokonalú kompatibilitu a jednoduchú inštaláciu. Je navrhnutý na odolanie bežnému opotrebovaniu a poskytne spoľahlivý výkon a zvýšenú bezpečnosť vášho vozidla. Perfektne funguje ako náhrada za pôvodné pravé zadné dvere, čo z neho robí nepostrádateľnú súčasť na udržanie funkčnosti vášho automobilu.

Technické informácie:

  • Výrobca: Skupina PSA (Peugeot, Citroën)
  • Model: Citroën C3
  • Kódy produktov: 9138C1, 46977980
  • Ďalšie čísla: NFP

Tento náhradný diel má 6 kontaktných PINov, ktoré zaisťujú správnu a pevnú elektrickú konektivitu, a je tak špeciálne navrhnutý pre modely Citroën C3. Výmena tohto zámku je relatívne jednoduchá a môže byť vykonaná samotnými majiteľmi vozidiel alebo odbornými mechanikmi. Ide o bežne sa opotrebujúci diel, ktorý môže vyžadovať výmenu v dôsledku mechanického poškodenia alebo ako súčasť pravidelnej údržby.

Každý použitý autodiel ponúkaný v našom e-shope prechádza dôkladnou kontrolou, aby bola zaistená jeho funkčnosť a dlhodobá spoľahlivosť. Nákupom tohto zámku zadných dverí získavate nielen kvalitný diel, ale aj pokoj a istotu, že vaše vozidlo zostane bezpečné a plne funkčné.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,8 kg