mechanizmus lakťovej opierky spolujazdca Citroën Peugeot 883095

30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 883095

5 na sklade

Katalógové číslo: 4864-N20_K25 Kategórií: , , , , , , Značka:

Popis

Mechanizmus lakťovej opierky na pravé sedadlo – sedadlo spolujazdca
Pre vozidlá CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II a III PEUGEOT PARTNER II a III 307
Varva HZQ – ŠEDÁ ZEPHIR (ZEFÝROVÁ)

„`html

Hľadáte spoľahlivý náhradný diel pre opravu vášho vozidla Citroën alebo Peugeot? Predstavujeme mechanizmus lakťovej opierky na pravé sedadlo – sedadlo spolujazdca, ktorý je ideálnou voľbou pre modely ako Citroën Xsara Picasso, C3, Berling II a III, Peugeot Partner II a III, a Peugeot 307. Tento kvalitný použitý diel pochádza priamo z vozidiel značky a garantuje vysokú funkcionalitu a dlhú životnosť.

Mechanizmus lakťovej opierky je zásadný pre pohodlie a bezpečnosť pasažierov, poskytuje oporu a pokojné miesto na odpočinok ruky počas jazdy. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a výrobe z odolných materiálov sľubuje dlhodobé používanie bez nutnosti častej výmeny. Jeho šedá farba (HZQ – ZEPHIR) navyše skvele ladí s interiérom väčšiny modelov vozidiel, pre ktoré je určený.

Technické informácie:
Výrobca: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II a III, PEUGEOT PARTNER II a III, 307
Kódy produktov: 883095
Ďalšie čísla: NFP

Tento autodiel je ideálny pre automechanikov alebo domácich majstrov, ktorí hľadajú spoľahlivé a cenovo dostupné riešenie pre opravu alebo vylepšenie vozidiel Citroën a Peugeot. S naším mechanizmom lakťovej opierky zaistíte, že vaše vozidlo bude opäť v plnej funkcii a komforte, aký očakávate.

„`

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,5 kg